Η Apple παρουσίασε το Dynamic Island που είναι ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του punch hole έως σήμερα, καθώς το έχουμε δει στο παρελθόν από άλλες εταιρείες, αλλά όχι τόσο ανεπτυγμένο. Λίγο μετά, δημιουργοί θεμάτων επανέφεραν το χαρακτηριστικό στα Xiaomi smartphones. Έπειτα, είδαμε κατασκευαστές Android smartphones να σχεδιάζουν, ο ένας μετά τον άλλο, την επίσημη προσθήκη αντίστοιχων χαρακτηριστικών στα τηλέφωνα τους, με τις Xiaomi / Redmi και Realme να δείχνουν τον δρόμο. Ωστόσο, ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους προτάσεις και εδώ θα βρεις τις τρεις καλύτερες εφαρμογές του είδους.

dynamicBar

Η dynamicBar προσθέτει στο τηλέφωνο το χαρακτηριστικό του Dynamic Island και προσφέρει πληθώρα επιλογών τροποποίησης. Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε εμπλουτισμένες ειδοποιήσεις, έλεγχο της μουσικής, και επιτρέπει την αλλαγή της γραμματοσειράς και των χρωμάτων. Το app είναι δωρεάν με διαφημίσεις, οι οποίες με 1.19€ μπορούν να αφαιρεθούν.

dynamicSpot

Πρόκειται για την πιο παλιά εφαρμογή του είδους και μία από τις καλύτερες εφαρμογές του 2022. Επιτρέπει την τροποποίηση της εμφάνισης της και προσφέρει πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος μουσικής, το χρονόμετρο, οι εμπλουτισμένες ειδοποιήσεις, κινούμενο visualizer μουσικής, notification light, και άλλα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και έχει κάποια in-app.

NotiSave

Το NotiSave είναι η πιο απλή εφαρμογή Dynamic Island από τις τρεις. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να την τρέξει και να ξεχάσει ότι υπάρχει. Από λειτουργίες προσφέρει ειδοποιήσεις, έλεγχο έντασης ήχου, λήψη screenshot, και άλλα. Σε αντίθεση με τις άλλες εφαρμογές είναι ανοιχτή όλη την ώρα, οπότε στην ουσία πρόκειται για προσθήκη στην αρχική οθόνη. Όπως και οι άλλες είναι δωρεάν, αλλά οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά ενοχλητικές. Έχει in-app για την αφαίρεση τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.