Η θυγατρική της Huawei ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα, από tablet και laptop, μέχρι ρολόγια και ακουστικά. Ένα από τα προϊόντα είναι η νέα σειρά έξυπνων τηλεοράσεων Honor Vision X1, που έχει τρία μοντέλα με διαγώνιο 65 ίντσες, 55 ίντσες, και 50 ίντσες.

honor vision x1 smart tv

Οι Honor Vision X1 έχουν 4K ανάλυση, 94% αναλογία οθόνης προς σώμα, 92% DCI-P3 ευρύ φάσμα χρωμάτων, MEMC motion compensation technology, και DC dimming. Στο εσωτερικό τους έχουν τον Honghu 818 Smart TV επεξεργαστή, που υποστηρίζει 8K 30fps βίντεο decoding.

honor vision x1 smart tv

Για τον ήχο, οι Honor Vision X1 χρησιμοποιούν τέσσερα 10W ηχεία με Huawei Histen Sound Effects. Επίσης, τρέχουν Hongmeng OS 1.0, λειτουργούν με το IoT Control Center που υποστηρίζει πάνω από 50 εκατομμύρια HiLink smartphone προϊόντα, και υποστηρίζουν one-touch smart projection που βοηθάει στο να κάνεις cast το περιεχόμενο του κινητού στην τεράστια οθόνη τους.

Οι Honor Vision X1 είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία και στις 25 Μαΐου θα ξεκινήσει η κανονική πώληση τους. Οι τιμές για την Κίνα είναι:

  • Honor Vision X1 65 ιντσών CNY 3.299 ή περίπου 430 ευρώ
  • Honor Vision X1 55 ιντσών CNY 2.299 ή περίπου 300 ευρώ
  • Honor Vision X1 50 ιντσών δεν ξέρουμε ακόμα τιμή

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσουν σε άλλες αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.