Το Netflix εγκαινίασε την περασμένη Τρίτη μια νέα ιστοσελίδα κατάταξης που παρουσιάζει τους 10 κορυφαίους τίτλους της γνωστής συνδρομητικής υπηρεσίας σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, ο ιστότοπος δείχνει τις 10 ταινίες και σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο Netflix σε όλο τον κόσμο. Η κατάταξη διαχωρίζεται στις εξής κατηγορίες: Film (English), TV (English), Film (Non-English) και TV (Non-English).

κορυφαίοι τίτλοι του Netflix

Όπως σημειώνει το The Verge, υπάρχει μια ένδειξη για κάθε τίτλο που δηλώνει πόσες εβδομάδες το συγκεκριμένο περιεχόμενο ήταν στο top 10 και τον αριθμό των ωρών προβολής. Το Netflix επισημαίνει επίσης ποιες χώρες παρακολούθησαν περισσότερο κάθε ταινία ή show. Η λίστα θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα την Τρίτη με δεδομένα από τη Δευτέρα έως την Κυριακή.

Εξετάζουμε κάθε σεζόν μιας σειράς και κάθε ταινία ξεχωριστά, οπότε μπορεί να δείτε και τις δύο σεζόν Stranger Things 2 και 3 στο Top 10. Επειδή οι τίτλοι μερικές φορές μπαίνουν και βγαίνουν στο Top 10, δείχνουμε επίσης τον συνολικό αριθμό εβδομάδων που μια σεζόν μιας σειράς ή μιας ταινίας έχει περάσει στη λίστα, επισημαίνει το Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Top 10 του Netflix περιλαμβάνει όχι μόνο το πρωτότυπο περιεχόμενο της εταιρείας, αλλά και ταινίες και σειρές τις οποίες αδειοδοτεί για προβολή. Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου επενδυτών τον περασμένο μήνα, το Netflix αποκάλυψε ότι θα λαμβάνει πλέον υπόψη του τον συνολικό αριθμό των ωρών προβολής, στη θέση της τακτικής που ακολουθούσε μέχρι σήμερα, δηλαδή των δύο λεπτών προβολής, για τον καθορισμό της κατάταξης του Top 10.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα ιστοσελίδα εδώ top10.netflix.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.