Η Samsung ανακοίνωσε τα επίσημα αξεσουάρ των Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 edge, ενώ δεν αποκλείεται η συνεργασία με άλλες εταιρίες για παραγωγή πιο πολυτελών αξεσουάρ.

LED View Covers

galaxy-s7-led-case-720x405

Καταρχήν έχουμε τις LED View Covers και για τις δύο συσκευές οι οποίες μέσω των LED φώτων που περιέχουν μας ειδοποιούν για διάφορες σημαντικές πληροφορίες. Επίσης θα μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις σέρνοντας το δάχτυλό σας ΠΑΝΩ στην θήκη!

Clear View Cover:

galaxy-s7-clear-view-cover-720x405

Οι Clear View Covers αποτελούν θήκες οι οποίες προστατεύουν τις γωνίες των νέων μοντέλων, ενώ ο χρήστης μπορεί ταυτόχρονα να καλεί και να διαχειρίζεται άνετα την μουσική του.

S View cover:

galaxy-s7-s-view-cover-

Οι S View covers αποτελούν matte θήκες οι οποίες προβάλουν ένα μικρό μέρος της οθόνης των κινητών όταν απενεργοποιείται η οθόνη και κλείνει η θήκη. Η μικρή οθόνη δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κλήσεις, να αλλάζει την μουσική και να τραβάει φωτογραφίες.

Δερμάτινη θήκη:

galaxy-s7-leather-cover-720x405

Δεν περιλαμβάνει τίποτα το σπουδαίο. Αποτελεί μια απλή δερμάτινη θήκη για τα Samsung Galaxy S7 & S7 edge.

Flip Wallet:

galaxy-s7-flip-wallet-720x405

Keyboard Cover:

galaxy-s7-keyboard-case-720x405

Αποτελεί την θήκη-πληκτρολόγιο QWERTY που είχαμε δει το 2015 στο Galaxy Note 5 η οποία θα γίνει τώρα διαθέσιμη και για τα Samsung Galaxy S7 & S7 edge.

Ασύρματος φορτιστής:

galaxy-s7-wireless-charger-

battery packs:

galaxy-s7-battery-pack-720x405

Η εταιρία ανακοίνωσε δύο battery banks των 10200mAh και 5100mAh, τα οποία θα φορτίζουν τα Samsung Galaxy S7 & S7 edge ταχύτατα, ενώ και τα ίδια θα φορτίζουν γρήγορα χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Backpack:

galaxy-s7-backpack-720x405

Αποτελούν στην ουσία gadgets που μεγαλώνουν την διάρκεια της μπαταρίας ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούν τον κάτοχο του τηλεφώνου για πόση μπαταρία απομένει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.