Τα smartphones της OnePlus είναι μερικά από τα πιο developer-friendly κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά. Η ενεργή κοινότητα των προγραμματιστών του XDA Developers, τα υποστηρίζει συνεχώς, με νέες ROMs να κυκλοφορούν, οι οποίες διαθέτουν περισσότερα features από την stock ROM σε κάποιες περιπτώσεις.

Χάρη σε ένα μέλος αυτής της κοινότητας, τον Udzi, μπορούμε να προσαρμόσουμε την Always On Display στα OnePlus 6, OnePlus 5T και OnePlus 5. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το Substratum, είτε μέσω root είτε χωρίς root μέσω του Andromeda. Μπορείτε να κατεβάσετε το Substratum μαζί με το Andromeda αν η συσκευή σας δεν είναι root.

Αρχικά, κατεβάστε και τα δυο apks τα οποία εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο θέμα του XDA Developers. Μόλις τα κατεβάσετε πηγαίνετε στο Substratum όπου θα μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε και τα δυο. Δείτε τα screenshots που ακολουθούν παρακάτω, για να καταλάβετε περί πόσων πολλών δυνατοτήτων παραμετροποίησης υπάρχουν.

Υπάρχει ένα πλήθος διαθέσιμων επιλογών και σου επιτρέπει να κάνεις πάρα πολλά με το smartphone σου. Βεβαιώσου ότι η Always on Display είναι ενεργοποιημένη μέσα στο OnePlus 6 ή σε όποια συσκευή της OnePlus έχεις για να δουλέψει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.