Το νέο Huawei Pura 70 Pro ήρθε στην χώρα μας και πλέον μπορείτε να εγκαταστήσετε Google Play Services εύκολα και γρήγορα. Για να γίνει αυτό η συσκευή πρέπει να τρέχει EMUI 14, στο οποίο περιμένουμε να αναβαθμιστούν σύστομα και οι παλαιότερες συσκευές της εταιρίας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να περάσουμε όλλα το Google Apps που χρειαζόμαστε, αλλά και να κάνουμε χρήση του Play Store.

Την λύση δίνει το MicroG και πρέπει να μπουμε στην σελίδα ΕΔΩ, για να κατεβάσουμε τα MicroG Services και MicroG Companion. Μόλις τα κατεβάσουμε στο κινητό μας, κάνουμε εγκατάσταση. Όταν η εγκατάσταση τελειώσει, μπορούμε να πάμε στις ρυθμίσεις της συσκευής, να επιλέξουμε χρήστες και λογαριασμοί και να προσθέσουμε έναν λογαριασμό Google. Αυτό ήταν, η συσκευή έχει πλέον Google Services και τον λογαριασμό μας.

Αν θέλουμε να κατεβάσουμε κάποια εφαρμογή, πάμε στο App Gallery ή στο Petal Search και την αναζητούμε. Η εφαρμογή θα αναλάβει τα πάντα και μόλις γίνει η εγκατάσταση, όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το μόνο που δεν αφήνει η συσκευή να εγκαταστήσουμε, είναι το Google Play Store.

Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να κατεβάσουμε το GBox και να ανοίξουμε το Google Play Store από εκεί. Τώρα όμως δουλεύει κάπως διαφορετικά. Οι εφαρμογές πλέον δεν κατεβαίνουν στον εικονικό χώρο του GBox και δεν τρέχουν με emulation. Τρέχον απευθείας από την συσκευή μας και μάλιστα μπορούμε να τις βρούμε πλέον στις ρυθμίσεις της συσκευής, στις ρυθμίσεις εφαρμογών.

Με αυτό τον τρόπο και τις εφαρμογές μας έχουμε και είναι από επίσημες πηγές, ώστε να μην ανησυχούμε με πειραγμένες εφαρμογές από καταστήματα τρίτων.

HUAWEI Pura 70 Pro: Ξεκίνησαν δυναμικά οι πωλήσεις στην Ελλάδα

Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το Google Wallet, ενώ έχουμε περάσει από APK του Android Auto και προσπαθούμε να το κάνουμε να δουλέψει. Αυτό το κομμάτι θα το αναλύσουμε στο αναλυτικό review της συσκευής!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ καλο άρθρο! Σε δοκιμή σε Mate50pro δυστυχώς δεν αποδίδει σωστά! Πχ το Chrome δεν ανοίγει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.