Η Apple ανακοίνωσε το iOS 12 στις 4 Ιουνίου και μαζί με την ανακοίνωση ξεκίνησε και την διάθεση της developer beta. Όπως πάντα, έπρεπε να περιμένουμε λίγο για να κυκλοφορήσει η iOS 12 Public Beta, για τις συμβατές συσκευές iPhone, iPad ή iPod Touch.

Αν θέλετε να περάσετε την beta έκδοση για να την δοκιμάσετε, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως θα είναι με δική σας ευθύνη. Αν το έχετε αποφασίσει όμως θα πρέπει να μπείτε στο beta.apple.com, για να κάνετε εγγραφή την συσκευή σας στο Apple Beta πρόγραμμα. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε ένα backup της συσκευής σας μέσω του iTunes, για την περίπτωση που θέλετε να γυρίσετε πίσω στο iOS 11.4, χωρίς να χάσετε αρχεία. Άλλωστε η έκδοση είναι ακόμα σε beta κατάσταση και αυτό σημαίνει πως θα έχει bugs.

Το επόμενο βήμα είναι να επιστρέψετε στην συσκευή σας και να και να επισκεφτείτε το beta.apple.com/profile. Κατεβάζεται το profile και στην συνέχεια πηγαίνετε στην εφαρμογή ρυθμίσεων και κάνετε έλεγχο για ενημερώσεις. Η beta θα εμφανιστεί και μπορείτε να την κατεβάσετε.

H Apple ανακοινώνει επίσημα το iOS 12 και θέλει να μειώσει τον εθισμό σου με το iPhone

Πάμε να δούμε την διαδικασία βήμα-βήμα

Πως να περάσετε την iOS 12 Public Beta

Βήμα 1ο

Κάντε ένα backup στα δεδομένα σας, αφού ετοιμάζεστε να περάσετε beta λογισμικό.

Βήμα 2ο

Ανοίξτε την Apple’s Public Beta σελίδα στην συσκευή, που θέλετε να περάσετε το iOS 12 Beta.

Βήμα 3ο

Κάντε έγγραφή την συσκευή σας κατεβάζοντας το beta profile, που βρίσκεται εδώ.

Βήμα 4ο

Στην συνέχεια πηγαίνετε Settings>General> Software Update, όπου θα εμφανιστεί η αναβάθμιση σε iOS 12 beta, ώστε να την περάστε. Πατήστε Download and Install

Βήμα 5ο

Αφού κατέβει η beta, η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση. Όταν ανοίξει πάλι, η συσκευή σας θα τρέχει το iOS 12 beta.

Πως να επιστρέψετε στο iOS 11.4

Βήμα 1ο

Θυμάστε το backup που πήραμε πριν την αναβάθμιση σε iOS 12 Beta; Είναι η βάση για την επιστροφή σε iOS 11.4.

Βήμα 2ο

Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστή και τρέξτε το iTunes

Βήμα 3ο

Βάλτε την συσκευή σε recovery mode

  • Στα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus: Πατήστε και αφήστε αμέσως το Volume Up. Πατήστε και αφήστε αμέσως το Volume Down. Αμέσως μετά πατήστε και κρατήστε το πλαϊνό πλήκτρο, μέχρι να δείτε την οθόνη του recovery mode.
  • Στο iPhone 6S και πίσω, στα iPad και iPod Touch: Πατήστε και κρατήστε το Power Button και το Home button την ίδια στιγμή. Μην τα αφήσετε μόλις δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Αφήστε τα όταν δείτε το recovery mode στην οθόνη.
  • Στο iPhone 7 ή iPhone 7 Plus: Πατήστε και κρατήστε το Power Button και το Home button την ίδια στιγμή. Μην τα αφήσετε μόλις δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Αφήστε τα όταν δείτε το recovery mode στην οθόνη.

Βήμα 4ο

Το iTunes θα σας προτρέψει να κάνετε επαναφορά στην συσκευή και έτσι θα την επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Βήμα 5ο

Μόλις η συσκευή ανοίξει, κάντε είσοδο με το Apple ID σας και στην συνέχεια κάντε πλήρη επαναφορά από το iTunes Backup που πήραμε στην αρχή, πριν περάσουμε το iOS 12 Public Beta.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.