Όλοι μας ανυπομονούμε να έχουμε στα χέρια μας το Oculus Rift VR, αλλά ως τώρα γνωρίζαμε πως θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο!

Αυτή την πληροφορία έρχεται να αλλάξει ο Frank Azor, συνιδρυτής της Alienware, με δηλώσεις του στην CES 2016!

alienware-offers-vr-ready-pc-oculus-rift-1600

Ο Azor ανακοίνωσε πως όσοι παραγγείλουν υπολογιστές Alienware σε bundle με το Oculus Rift VR, θα το έχουν πιθανότατα στα χέρια τους από τον Απρίλιο.

Γνωρίζουμε όλοι πως οι υπολογιστές της Alienware είναι ακριβούτσικοι, αλλά όπως και με την Dell και την Asus, ως τώρα είναι από τα μόνα ονόματα που υποστηρίζουν το Oculus στο μέγιστο των δυνατοτήτων.

Μάλιστα, με τέτοια bundles, ο αγοραστής θα κερδίσει και ως 200 δολάρια από την αγορά του Oculus, πέρα από το όφελος πως θα το έχει στα χέρια του πριν το υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό!

Βέβαια, φίλοι μου, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως κάθε κάρτα γραφικών με δύναμη ίση ή μεγαλύτερη της GTX 970 υποστηρίζει VR, οπότε εκτός από την έκπτωση των 200 δολαρίων, ίσως να μην αξίζει η δαπάνη μεγάλου ποσού – αλλά απλά ένας δυνατός υπολογιστής που ο καθένας μπορεί να στήσει μόνος του με λίγο παραπάνω ψάξιμο!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.