Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν και με τη σχετική ένδειξη που έχει το Android, ότι η γνωστή εφαρμογή του WhatsApp είχε πρόσβαση στο μικρόφωνo των χρηστών. Ωστόσο πρόκειται απλά για bug όπως αναφέρει η Google.

Ένα πρόσφατο Android bug που επηρέαζε έναν μικρό αριθμό WhatsApp χρηστών δημιουργούσε ειδοποιήσεις στο Privacy Dashboard του Android περί πρόσβασης στο μικρόφωνο. Κάντε ενημέρωση την εφαρμογή, αναφέρει η Google.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης Foad Dabiri ανέφερε μόλις τον περασμένο μήνα ότι το Privacy Dashboard του WhatsApp εμφάνιζε πως η εφαρμογή είχε πρόσβαση στο μικρόφωνό του. Το Privacy Dashboard του Android επιτρέπει την καταγραφή των εφαρμογών που χρησιμοποιούν αισθητήρες της συσκευής σου, με το WhatsApp και στη σχετική εικόνα που δημοσίευσε να δείχνει ότι το app αποκτούσε πρόσβαση κάθε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.