Έχουμε δει και διαβάσει πολλά για τα iPhone 12, που τελικά ίσως είναι τέσσερα και όχι πέντε, με τρεις διαστάσεις οθονών, και τουλάχιστον μία LTE έκδοση. Ένα από τα στοιχεία που έχουν απασχολήσει τους πάντες όλο αυτό τον καιρό είναι ο ρυθμός ανανέωσης των οθονών τους. Τι παίζει τελικά με αυτό το θέμα;

Πολλές αναφορές λένε ότι τα iPhone 12 θα έχουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης και μάλιστα ProMotion οθόνες. Ωστόσο, ο αναλυτής της αγοράς οθονών, Ross Young, που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος, λέει ότι τα επερχόμενα smartphones δεν θα έχουν οθόνες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, είχε πει παλαιότερα ότι η Apple δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ProMotion τεχνολογία μέχρι να υιοθετήσει στα τηλέφωνα της την χαμηλής ισχύος τεχνολογία οθονών LTPO. Κάτι που η εταιρεία δεν προλαβαίνει να εφαρμόσει πριν το 2021.

Τέλος, σε πρόσφατο tweet του, ο Ross Young κοινοποίησε τη λίστα με τα smartphones που έχουν ή θα έχουν 120Hz+ οθόνες και ανάμεσα τους δεν υπάρχουν τα iPhone 12. Επίσης, τόνισε ότι καμία από τις επαφές του δεν έχει επιβεβαιώσει ότι τα επόμενα smartphones της Apple θα έχουν οθόνες με τόσο μεγάλο ρυθμό ανανέωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.