Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές των smartphones έχουν ξεφύγει το τελευταίο διάστημα, κάτι που θα έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι οι τιμές των Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+ θα είναι αρκετά υψηλές. Άλλωστε, με το design που έχει διαρρεύσει και με την τιμή εκκίνησης τους Galaxy Note 9, εύκολα κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι η νέα ναυαρχίδα θα κοστίζει πιο ακριβά.

Αλλά ο Roland Quandt, ο οποίος τυγχάνει να είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών στην βιομηχανία του mobile, έχει στη διάθεσή του τις πρώτες τιμές, που προέρχονται από προβλέψεις λιανικών πωλητών στην αγορά, που δεν είναι και τόσο άσχημες. Βέβαια, αυτές οι τιμές εκκίνησης δεν είναι σίγουρες 100%, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως η εκάστοτε αγορά, ακόμη και ο εκάστοτε πωλητής. Σύμφωνα με τον Quandt, οι Ευρωπαίοι retailers, αναμένουν η τιμή να διαμορφωθεί στα 999 ευρώ για το μοντέλο των 6.3 ιντσών, δηλαδή για το Samsung Galaxy Note 10 με Infinity O display, selfie κάμερα στο κέντρο και τριπλή στο πίσω μέρος, με 256GB χώρο.

Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, επειδή τόσο το Samsung Galaxy Note 9 όσο και το Samsung Galaxy S10+ είναι τυπικά διαθέσιμο στα 1000 δολάρια με το μισό αποθηκευτικό χώρο. Και αν και τεχνικά, τα 999 ευρώ τυπικά μεταφράζονται σε 1.125 δολάρια περίπου, οι τιμές δεν λειτουργούν έτσι. Με συγκεκριμένους φόρους εκτός εξίσωσης, αναμένουμε το Note 10 να ξεκινά από τα 1000 δολάρια στις ΗΠΑ και στα 999 ευρώ στην Ευρώπη.

Επιπλέον, αν ο Roland Quandt είναι σωστός και οι προσδοκίες των retailers επαληθευθούν, τότε το 6.7 ιντσών Galaxy Note 10+ θα διαμορφωθεί στα 1150 ευρώ. Μπορεί λίγο το νούμερο να τρομάζει κάποιους, σκεφθείτε όμως ότι θα πρόκειται για την καλύτερη ναυαρχίδα της Samsung, με πολλά upgrades σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Μια μεγαλύτερη μπαταρία είναι σίγουρη, αν και δεδομένης της μεγαλύτερης οθόνης, κάτι τέτοιο δεν θα μεταφραστεί σε περισσότερη αυτονομία. Ένα πιθανό πλεονέκτημα της χρήσης ενός Samsung Galaxy Note 10+ θα είναι η ύπαρξη ενός μεταβαλλόμενου διαφράγματος τριών φάσεων, ενώ άλλες φήμες υποστηρίζουν την ύπαρξη 3D Time of Flight αισθητήρα στο πίσω μέρος του συγκεκριμένου μοντέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.