Εχθές αναφερθήκαμε στην POCO, τη μεγάλη επιστροφή της, και φυσικά την κυκλοφορία των POCO F2, που όλοι τόσο καιρό περιμένουμε να βγει στην αγορά. Η μόνη ουσιαστική πληροφορία που έχουμε είναι ότι το POCO F2 Pro θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro, τίποτα περισσότερο.

Το GearBest δημιούργησε μία προωθητική σελίδα για το επερχόμενο smartphone και αρκετά μέσα έχουν δημοσιεύσει την “είδηση” αναφέροντας τα “χαρακτηριστικά” του POCO F2 Pro, σύμφωνα με την “επίσημη” σελίδα.

Όχι, δεν πρόκειται για επίσημη σελίδα, αλλά για μία κλασική προωθητική σελίδα του GearBest. Το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργεί σελίδες για την προώθηση των προϊόντων που πουλάει, ειδικά αυτών που προσελκύουν κόσμο, χρησιμοποιώντας δικό του υλικό και όχι επίσημο υλικό των εταιρειών.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη σελίδα του GearBest το οποίο αναφέρει αόριστα ότι το POCO F2 θα έχει super chip, πολλή μνήμη RAM, γρήγορη φόρτιση, μεγάλη μπαταρία, και άλλα αντίστοιχα tips. Οπότε, καλό θα ήταν να περιμένουμε επίσημες πληροφορίες από την ίδια την POCO, ή κάποια περισσότερο έγκυρα leaks για το smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.