Η Honor θα διοργανώσει μια εκδήλωση στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της IFA, την 1η Σεπτεμβρίου, και γνωρίζουμε ότι το Magic V2 θα κάνει εκεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Leaks αποκάλυψαν ότι στην εκδήλωση ενδέχεται να εμφανιστούν και άλλα foldable smartphones, ένα από αυτά θα πρέπει να είναι το Honor Magic V2 Lite ή Youth Edition με chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και τιμή κάτω από CNY 5.000 ή κάπου 629€.

Το δεύτερο foldable smartphone αναμένεται να είναι το Magic V Slim, το οποίο θα είναι ένα ακόμα πιο λεπτό bookstyle αναδιπλούμενο. Μάλιστα, αυτή η συσκευή έχει ήδη πιστοποιηθεί στο MIIT στην Κίνα με την κωδική ονομασία “Victoria”.

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι, εκτός από το Magic V2 Lite και το V Slim, η Honor εργάζεται πάνω σε clamshell foldable smartphone. Η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να λανσάρει το τελικό προϊόν, γιατί σύμφωνα με την ίδια η συσκευή πρέπει να “ξεχωρίζει”. Αυτό σημαίνει ότι το Magic V Flip δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Επίσης, τα Magic 6, Magic 6 Pro, και Magic 6 Ultimate μπορεί να τα δούμε σύντομα στα ράφια με το Magic OS 8.0 out of the box. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα δούμε κάτι από αυτά στο event για το λανσάρισμα του Magic V2 Lite. Όπως και να έχει, αν ισχύει η τιμή του τελευταίου, τότε η Honor θέτει ψηλά τον πήχη για τους ανταγωνιστές της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.