Οι εταιρείες παρουσίασαν στο κοινό τα Pro+ που έχουν αυτό το κάτι παραπάνω από τα Pro και συνήθως η διαφορά στο κόστος των πρώτων από τα δεύτερα είναι τόσο VFM που οι περισσότεροι αγοράζουν τα Pro+. Μετά, οι διαφορές μεταξύ Pro και Pro+ έγιναν τόσο σημαντικές που ορισμένες εταιρείες λάνσαραν τα Ultra. Μία από της εταιρείες αυτές είναι η Samsung που εδώ και μερικά χρόνια λανσάρει τα Galaxy S Ultra. Φέτος, αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς η εταιρεία θα μπορούσε να λανσάρει όχι ένα, αλλά δύο Ultra στο Unpacked event του Φεβρουαρίου.

Ο επικεφαλής MX Business της Samsung, Dr. TM Roh, δημοσίευσε ένα blog post, ως συνήθως μετά από κάθε μεγάλο Unpacked event, που επικεντρώνεται στην καινοτομία των τηλεφώνων και τι σημαίνει το Ultra στον κατάλογο των Galaxy. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Roh υπήρχε μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Προς το τέλος του κειμένου, ο Roh φαίνεται να φωτογραφίζει δύο premium συσκευές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πολλά για αυτές ή τι συσκευές είναι. Όμως, μπορούμε να υποθέσουμε κάποια πράγματα.

Στο κείμενο ο Roh μιλάει για την ενσωμάτωση της εμπειρίας των Note στα Galaxy με το Ultra brand από τη σειρά S20 και μετά. Ξέρουμε ότι η κορυφαία συσκευή του event θα είναι το Samsung Galaxy S23 Ultra που θα συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των Note και την υπεροχή των S σε ένα πακέτο. Οπότε, ποια θα μπορούσε να είναι η δεύτερη συσκευή; Σε κάποιο σημείο, ο Roh αναφέρει το Galaxy Tab S8 Ultra, άρα, μήπως αυτή η δεύτερη συσκευή είναι ο διάδοχος του; Θα μπορούσε όντως να δούμε το Galaxy Tab S9 Ultra; Λίγες ημέρες έμεινα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.