Skip to content

Όχι δεν υπάρχει κόστος για άνοιγμα λογαριασμού στη Πειραιώς! Είναι απάτη!

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
winbank IRIS payments Πειραιώς

Ολοένα και περισσότερα σχόλια εντοπίζουμε στο διαδίκτυο που ανυποψίαστοι χρήστες πάνε σε κατάστημα για άνοιγμα ενός απλού λογαριασμού και οι υπάλληλοι τους ενημερώνουν δήθεν για κόστος ανοίγματος λογαριασμού 28 – 30 ευρώ.

Δεν υπάρχει απολύτως καμιά χρέωση για άνοιγμα λογαριασμού στη Πειραιώς και απλά ο ή η υπάλληλος προσπαθεί να σε πείσει για να υπογράψεις μεταξύ της πολλής χαρτούρας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ERGO, ανάλογα ποιο έχει επωμιστεί να προωθήσει. Ορισμένοι είναι λίγο πιο έντιμοι και σου λένε ότι για ασφάλεια δήθεν θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις για να σε αποζημιώσει η Πειραιώς και κοστίζει μόλις 2.5 ευρώ το μήνα.

Δεν μιλάνε καθόλου για ετήσιες χρεώσεις, στο πλασάρουν ανάλογα το πακέτο με 2 ή 2.5 ευρώ το μήνα και ενεργοποιούν και πάγια εντολή στο λογαριασμό σου και μέχρι να πας σπίτι το έχουν τραβήξει το 30αρι. Και αν βγάλεις και κάρτα χρεωστική με 6 ευρώ, μόλις σου έφυγαν 36 ολόκληρα ευρώ. Παράλληλα, δεν υπάρχει τρόπος ακύρωσης του συμβολαίου της ERGO μέσω winbank.

Όχι, μακριά το κινητό από το ρύζι!

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Tags: winbank
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.