Κάποιος ισχυρίζεται ότι πουλά στο Play Store μια 32GB SD κάρτα. Πρόκειται για μια mobile εκδοχή της εφαρμογής “Download More RAM!” που κυριαρχούσε πίσω στο 2000, αλλά το περίεργο εδώ είναι ότι η Google το επέτρεψε να βρίσκεται στο Play Store.

Εδώ μπορείτε να το βρείτε αν ενδιαφέρεστε, αλλά καλύτερα μην το κατεβάσετε. Η περιγραφή όπως και συνολικά το ίδιο app είναι ένα χάλι και καταλήγει σε αυτό: Αυτή η εφαρμογή σου δίνει 32 GB sd card δωρεάν για να χρησιμοποιήσεις στο τηλέφωνό σου για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. 

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Και αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη σύγχυση είναι οι αξιολογήσεις στο Play Store.

Τα reviews δεν γνωρίζουμε αν είναι έγκυρα, μάλιστα βλέπουμε και έναν Έλληνα να έχει κάνει αξιολόγηση, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εφαρμογή που πρέπει να κατέβει άμεσα από το Play Store. Υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν και είναι αρχάριοι χρήστες και θα κατεβάσουν την εφαρμογή, πιστεύοντας ότι θα έχουν περισσότερο χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτω κάτω στην περιγραφή γράφουν ότι είναι αστείο. Ναι, μπορεί να είναι ψεύτικες οι αξιολογήσεις αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι τη δουλειά τους την έκαναν…
    Έφαγα ένα μισάωρο γελώντας

  2. Στα σχόλια, ο πρώτος παρωτρύνει να σώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής. Δεν το βλέπω και τόσο αθώο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.