Δεν φτάνει να γράφεις, πρέπει να ξέρεις και τι γράφεις. Όποιος έγραψε ότι η πατέντα της Huawei που διέρρευσε πριν κάτι ώρες δείχνει το Huawei Mate X2 δεν είχε ιδέα για το τι τρέχει με το συγκεκριμένο smartphone, ή απλά ήθελε να τσιμπήσει clicks.

Για να μπούμε όλοι στο κλίμα, το LetsGoDigital ανακάλυψε μία πατέντα της Huawei για ένα smartphone που μοιάζει πολύ με το Samsung Galaxy Z Fold 2. Η ιστοσελίδα λέει – εσφαλμένα – ότι τα στοιχεία της πατέντας παίζει να αφορούν το Mate X2, χωρίς όμως να τα αναφέρει ως δεδομένα. Τι παίζει λοιπόν με αυτή την πατέντα και γιατί δεν είναι αυτό το επόμενο Mate foldable.

Πριν αρκετό καιρό, ο Ross Young επιβεβαίωσε ότι το design του Huawei Mate X2 είναι αυτό που αποκάλυπτε ένα παλιό concept. Όπως είχε τονίσει ο Young, υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στον σχεδιασμό, αλλά το συνολικό design είναι αυτό που βλέπετε στο βίντεο.

Μία απλή σύγκριση θα σας πείσει. Ακριβώς από κάτω έχω βάλει μία gallery με renders της πατέντας της Huawei τα οποία δημιούργησε ο Ben Geskin και screenshots από το παραπάνω concept. Θα έλεγε κανείς ότι μπορεί η κατασκευάστρια να ετοιμάζει πάνω από ένα foldable, αλλά σίγουρα το τηλέφωνο της πατέντας δεν είναι το Huawei Mate X2.

Αφού έφτασες ως εδώ σου αξίζει να δεις την πραγματική πατέντα πάνω στην οποία βασίζεται το Huawei Mate X2. Πάτα εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.