Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Huawei Ελλάδος όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Προσοχή: Εντοπίστηκε διαδικτυακός λογαριασμός ψευδούς περιεχομένου ο οποίος κάνοντας παράνομη χρήση του λογότυπου, των εμπορικών σημάτων, του ονόματος και άλλων πληροφοριών της Huawei Τεχνολογίες Α.Ε., κάνει λόγο για υποτιθέμενη διαρροή στοιχείων των χρηστών συσκευών Huawei. Βασιζόμενη στον υποτιθέμενο κίνδυνο να χάσουν προσωπικά τους δεδομένα, η ψευδής ιστοσελίδα, καλεί τους κατόχους συσκευών Huawei να συμπληρώσουν φόρμα επικοινωνίας με προσωπικές πληροφορίες για να διαπιστωθεί εάν έχουν πέσει θύματα της υποτιθέμενης διαρροής.


Δηλώνουμε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός, ουδεμία σχέση έχει με την Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. και ουδέποτε έλαβε άδεια, έγκριση ή εξουσιοδότηση από την εταιρεία μας.
Δηλώνουμε επίσης ότι οι αναφορές περί διαρροής πληροφοριών ή άλλης παραβίασης είναι απόλυτα ψευδείς.

Η Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της απέναντι σε οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ή υποστεί στο μέλλον ως αποτέλεσμα αυτής της παράνομης, κακόβουλης και παραπλανητικής ενέργειας. Επίσης, η Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. εφιστά την προσοχή σας και σας ζητά να μην ακολουθήσετε κανέναν παραπλανητικό σύνδεσμο (link) και να μην προβείτε σε καμία άλλη σχετική ενέργεια όπως να δώσετε οποιαδήποτε στοιχεία σας ή να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο (link) στις επαφές σας. Για τις επίσημες πληροφορίες και ανακοινώσεις της Huawei μπορείτε να ανατρέχετε στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.