Τα Windows 11 ξεκίνησαν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 5 Οκτωβρίου, με την Microsoft να ανακοινώνει ότι η υποστήριξη των Windows 10 θα λήξει το 2025, επομένως έχεις μερικά χρόνια πριν σταματήσει η διάθεση security patches. Δεν υπάρχει λόγος να μεταβείς στα Windows 11 από τώρα.

Η υποστήριξη των Windows 10 θα λήξει στις 14 Οκτωβρίου του 2025. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι η Microsoft από το 2025 δεν θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας στις Home, Pro, Enterprise, Pro Education και Pro for Workstations editions. Και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη. Κάθε έκδοση του OS υποστηρίζεται το ελάχιστο 10 έτη. Επιπροσθέτως, υπάρχει ακόμη μια περίοδος 5 ετών, όπου το λειτουργικό λαμβάνει extended support όπως το ονομάζει η Microsoft.

Το PC σου θα συνεχίσει να λειτουργεί απολύτως κανονικά, όπως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μένουν στα Windows 7 και Windows 8, παρά το γεγονός ότι η Microsoft έχει τραβήξει την πρίζα και στα δυο λειτουργικά. Τα Windows 10 κατά την άποψή μας, είναι ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό που θα εξυπηρετήσει την πλειοψηφία του κόσμου και ελάχιστα πράγματα έχει να ζηλέψει από τα Windows 11. Αν είσαι ένας μέσος χρήστης σαν εμάς, τα Windows 10 είναι κάτι περισσότερο από αρκετά και θα είναι και για πολλά χρόνια ακόμη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.