Ο Snapdragon 8 Gen 2 είναι ο πιο ισχυρός επεξεργαστής του Android αυτή τη στιγμή, φέρνοντας εξαιρετικό CPU setup και κορυφαία GPU. Η Samsung είχε την ευκαιρία να πάρει μια υπερχρονισμένη έκδοση που αποκαλείται Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy για τη σειρά Galaxy S23 series.

Η εν λόγω υπερχρονισμένη έκδοση θα έρθει σύντομα σε περισσότερα smartphones, με την RedMagic να επιβεβαιώνει ότι θα έλθει στο RedMagic 8S Pro. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα έχει τις ίδιες ταχύτητες CPU όπως και ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy στα 3.2Ghz.

Πάντως μια υπερχρονισμένη έκδοση επεξεργαστή φέρει ελάχιστα πλεονεκτήματα ως προς τις επιδόσεις σε σχέση με τη stock έκδοση, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ δυνατό μοντέλο που σε συνδυασμό με την εξαιρετική ψύξη της RedMagic το sustained performance θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.