Ο Vivaldi, ένας web browser από μια ομάδα developers που προηγουμένως εργάζονταν στην Opera, έρχεται πλέον και στο Android, μέσω μιας πρώτης beta έκδοσης. Η Android έκδοση που έρχεται, προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών, που σίγουρα θα είναι γνωστά στους τρέχοντες χρήστες. Όταν θα ανοίγεις ένα νέο tab, θα μπορείς να δεις τα Speed Dials, με τη μορφή πλέγματος για τις αποθηκευμένες site shortcuts  και τα bookmarks σου τα οποία θα μπορείς να οργανώσεις και παραμετροποιήσεις.

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης χωρίς να πλοηγηθείς σε αυτή, θα μπορείς να πληκτρολογήσεις custom nicknames στην address bar όπως d για την DuckDuckGo και η αναζήτησή σου θα κατευθυνθεί μέσω της συγκεκριμένης search engine.

Θα είσαι σε θέση επίσης να προβείς σε συγχρονισμό των bookmarks, Speed Dials, Passwords, autofill πληροφοριών μεταξύ των mobile και desktop sessions, με την εταιρεία να αναφέρει ότι τα δεδομένα προστατεύονται από end to end κρυπτογράφηση. Μπορείς να τον κατεβάσεις από το Play Store.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.