Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από τον YouTuber demonflyingfox, παρουσιάζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τι είναι δυνατό να γίνει με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.  Ένας χρήστης στο Reddit μοιράστηκε ένα απόσπασμα του clip γράφοντας συγκεκριμένα: Κάποιος χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ένα deepfake του South Park – το λατρεύω!.

southpark deepfake

Και πολλοί άλλοι χρήστες  φάνηκαν να τους άρεσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πόσο πιστοί ήταν ορισμένοι από τους χαρακτήρες με τους αντίστοιχους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Ίσως ένα από τα πρώτα παραδείγματα του τρομακτικού χαρακτήρα της AI να είναι η ταινία Εξολοθρευτής, όπως σχολιάζει το unilad.  Αν και ο εμβληματικός χαρακτήρας του Arnold Schwarzenegger σχεδιάστηκε για να είναι ακριβώς αυτό, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα πιθανό μέλλον αν τα ρομπότ κατάφερναν να αποκτήσουν συνείδηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.