Η OnePlus βελτιώνει σημαντικά τη δική της εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων, με μια δόση AI οργάνωσης. Στα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro, στο επερχόμενο OnePlus 7T  και σύντομα και σε παλαιότερα τηλέφωνα, η stock εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων θα λάβει ένα Smart SMS feature. Με λίγα λόγια θα μπεί επιτέλους μια οργάνωση στα μηνύματά σας. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα χρειάζεται τα μηνύματά σας να μετοικούν σε χρονολογική σειρά στο smartphone σας, μαζί με υπενθυμίσεις πληρωμής λογαριασμών, notifications πληρωμών και one time passwords. Ειδικότερα, μηνύματα από επιχειρήσεις θα διαχωρίζονται εντελώς από αυτά που σας στέλνουν οι φίλοι σας.

Η OnePlus συνεργάστηκε με μια AI εταιρεία η οποία φέρει την ονομασία Gupshup. Αντί δηλαδή η εφαρμογή SMS Messages της OnePlus να παρουσιάζει σε μια χρονολογική λίστα όλες τις συζητήσεις σας, αυτή θα διαθέτει τρεις φακέλους στην κορυφή της οθόνης. Promotional, Transactional και OTP (one-time passwords). Καθώς το μήνυμα έλθει, θα κατηγοριοποιείται, όπως συμβαίνει και με τα tabs του Gmail αυτή τη στιγμή. Με λίγα λόγια, τα μηνύματα από την τράπεζά σας θα μπαίνουν στην κατηγορία Transactional, ενώ οι 2FA κωδικοί θα καταλήγουν στην κατηγορία OTP.

Όταν ένα μήνυμα έρχεται, η AI θα σκανάρει τα μηνύματά σας για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και στη συνέχεια θα τα βάζει σε κατηγορίες. Τα προσωπικά μηνύματα, θα αγνοούνται και θα βρίσκονται στην κύρια οθόνη, όπως συνήθως, αλλά μηνύματα από εταιρείες θα μπαίνουν στο σωστό φάκελο. Όσοι ανησυχούν για την ασφάλεια και για το γεγονός ότι τα μηνύματά σας θα διαβάζονται από την AI, η εταιρεία αναφέρει ότι το λογισμικό θα τρέχει αποκλειστικά στο smartphone σας και ούτε η OnePlus, ή η Guphup θα μπορεί να τα διαβάζει. Η OnePlus προς το παρόν έχει κάνει το χαρακτηριστικό διαθέσιμο μόνο στην Ινδία, με την εταιρεία να επισημαίνει ότι θα έλθει και άλλες αγορές, αν και θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.