Όπως μεταδίδει το phonearena.com, το Huawei P20 Pro βραβεύθηκε από την Technical Image Press Association, γνωστή και ως TIPA. Θυμηθείτε, ότι κατά την παρουσίαση του Huawei P20 Pro, με την τριπλή κάμερα Leica, το Galaxy S9 έχασε τον θρόνο που κατείχε στο DxOMark. Η κάμερα του P20 Pro, συνεχίζει να εντυπωσιάζει όμως και έτσι λαμβάνει το βραβείο 2018 Best Photo Smartphone της TIPA.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η TIPA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος σε ετήσια βάση συνεργάζεται με 30 μεγάλους εκδότες φωτογραφικών περιοδικών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψηφίσουν για την καλύτερη κάμερα σε ένα πλήθος κατηγοριών. Όσον αφορά τη νίκη της Huawei, το σύστημα τριπλής κάμερας, αποτελούμενο από monochrome και telephoto φακούς, φαίνεται ότι αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα.

Συχνά, τέτοιου είδους βραβεία, έχουν επικριθεί έντονα, επειδή δεν μπορούν να εκτιμήσουν την κάμερα μιας συσκευής βάσει των αναγκών των χρηστών. Σε κάθε περίπτωση, αποτυπώνουν με αρκετά καλό τρόπο την ποιότητα των εν λόγω αισθητήρων και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το smartphone διαθέτει μερικές από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Η Huawei έχει θέσει ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις συσκευές της, τονίζοντας ότι στόχος είναι η διάθεση 20 εκατομμυρίων P20 smartphones το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.