Αν πιστεύεις στην προοπτική ότι μια αναδιπλούμενη συσκευή θα αλλάξει ριζικά την βαρετή αγορά των smartphone συσκευών όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα, τότε με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου.  Υπάρχουν πολλές άλλες εταιρείες όμως, οι οποίες εργάζονται σε αναδιπλούμενα τηλέφωνα, μια εκ των οποίων είναι και η Xiaomi.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής της Xiaomi, ο Bin Lin, δείχνει τη συσκευή σε νέο video. Από αυτό μπορούμε άμεσα να διαπιστώσουμε ότι το smartphone μπορεί να αλλάξει από tablet και να γίνει smartphone, με την αναδίπλωση της πάνω και κάτω πλευράς.

Μπορεί το εγχείρημα να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, η Xiaomi όμως κατάφερε να ξεπεράσει πλήθος προβλημάτων, μεταξύ των οποίων και την προσαρμογή του MIUI σε έναν τέτοιο τύπο συσκευής.  Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμη μέχρι να τη δούμε να γίνεται εμπορικά διαθέσιμη  καθώς αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα prototype. Πάντως, η Xiaomi εξετάζει την μαζική παραγωγή του. Δεν έχει κάποια επίσημη ονομασία ακόμη, με τις Xiaomi Dual Flex και Mi Mix Flex να αποτελούν τις κορυφαίες ιδέες του Bin Lin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.