Για τους περισσότερους, η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχει πάνω συνέχεια πάνω σου. Αν χάσεις την λήψη, τότε δεν έχει σημασία αν έχεις την καλύτερη κάμερα του κόσμου στο σπίτι.

Για να το αποδείξει αυτό, ο σκηνοθέτης David Leitch, μαζί με την Apple, δημιούργησαν ένα διαφημιστικό για το iPhone 11 Pro. Ο σκηνοθέτης κατάφερε να τραβήξει πολύ εντυπωσιακά πλάνα από έναν επικό χιονοπόλεμο, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Το όνομα του βίντεο είναι “Snowbrawl” και για όσους δεν γνωρίζουν τον Leitch, πρόκειται για τον σκηνοθέτη του πρώτου John Wick και του Deadpool 2. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζει 1-2 πράγματα από λήψεις σκηνών μάχης…

Η ποιότητα του βίντεο είναι εκπληκτική όμως όπως βλέπουμε στο βίντεο των γυρισμάτων, είχαμε χρήση έξτρα εξοπλισμού, όπως gimbals, έξτρα φώτα κτλ για να πετύχουν αυτό το άριστο αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δεν μειώνει τις ικανότητες της συσκευής στην λήψη βίντεο, που είναι μια από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή!

Δείτε το Making of παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.