Μαζί με τις global εκδόσεις των Oppo Reno 4 και 4 Pro η εταιρεία παρουσίασεη και τη global έκδοση του Oppo Watch. Πόσο διαφέρει η παγκόσμια έκδοση με την κινέζικη;

Το πρώτο smartwatch της Oppo έχει αρκετά παρόμοιο σχεδιασμό με το Apple Watch και αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Στο Oppo Watch θα βρούμε μία παραλληλόγραμμη curved οθόνη.

oppo watch global

Το Oppo Watch είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 3100 Wear (η κινέζικη έκδοση έχει τον 2500), 1GB μνήμη RAM, 8GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, και θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, 41mm Wi-Fi only με 1,6 ίντσες OLED οθόνη και 46mm LTE με 1,91 ίντσες AMOLED οθόνη.

Η 1,6 ιντσών έκδοση του Oppo Watch έχει ανάλυση 320×360 pixels, μπαταρία χωρητικότητας 300mAh με μέση διάρκεια 24 ώρες, και αντοχή στο νερό 3ATM. Από την άλλη, η 1,91 ιντσών έκδοση έχει ανάλυση 402×476 pixels, μπαταρία χωρητικότητας 430mAh με μέση διάρκεια 30 ώρες, και αντοχή στο νερό 5ATM.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμίνιο, και στη δεξιά πλευρά έχει δύο κουμπιά. Επίσης, η global έκδοση του Oppo Watch τρέχει Wear OS και όχι ColorOS Watch.

oppo watch global

Στα χαρακτηριστικά του smartwatch θα βρούμε ECG και υποστήριξη NFC. Ακόμη, είναι σε θέση να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό, την ποιότητα του ύπνου, την άσκηση, τον κύκλο της έμμηνης ρύσης, και άλλα.

Το Oppo Watch θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα, οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο, η τιμή της μικρής έκδοσης είναι 249€ και της μεγάλης 399€ – η κινέζικη έκδοση είχε 190€ και 260€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.