Αν είναι χρήστης κάποιας Samsung συσκευής, θα έχεις σίγουρα δοκιμάσει τον Samsung Internet browser της Samsung και θα έχεις και εσύ ο ίδιος διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για bloatware, αν και η Samsung συνηθίζει να βάζει στις συσκευές της πρόσθετες εφαρμογές. Αντίθετα, αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στον Google Chrome. Μπορείς να τον κατεβάσεις μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο!

Το πιο σημαντικό feature το οποίο προστέθηκε είναι το  Intelligent Scan. Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για γρήγορα logins, πραγματοποίηση συναλλαγών και είσοδο σε Secret Mode απλά με το σκανάρισμα της ίριδας, ή με το άγγιγμα του σαρωτή αποτυπωμάτων. Οι χρήστες δηλαδή που έχουν Galaxy smartphones με υποστήριξη για τον  Samsung Internet browser, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σαρωτή ίριδας  και την αναγνώριση προσώπου για ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφαλείας.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό feature είναι το αποκαλούμενο reader mode, για να μην αποσπάται η προσοχή σου όταν διαβάζεις κάτι. Τέλος, προστέθηκε και ένα ιστορικό των apps που έχεις κάνει download. Μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις αναζήτηση για τα αρχεία που μόλις κατέβασες, να τα διαγράψεις ή να τα μοιραστείς με τους φίλους σου. Το update θα καταφθάσει σύντομα και στην stable έκδοση.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.