Ένα καινοτόμο νέο χάπι έδειξε αξιοσημείωτες ιδιότητες στην εξαφάνιση καρκινικών όγκων, αφήνοντας την ίδια στιγμή τα υγιή κύτταρα ανεπηρέαστα. Ο λόγος για το χάπι με την ονομασία AOH1996 που στοχεύει μια συγκεκριμένη εκδοχή μιας πρωτεΐνης, την PCNA η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στην αντιγραφή του DNA.

Ο Vincent Chung, κύριος ερευνητής στην κλινική δοκιμή., πρόσθεσε: Με τη στόχευση του PCNA, αναστέλλουμε τον πολύπλοκο μηχανισμό που σταματά την κυτταρική ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να προσπαθήσουμε να σκοτώσουμε τα καρκινικά κύτταρα ή τουλάχιστον να τα επιβραδύνουμε.

Στόχος της κλινικής δομής, είναι να προσδιοριστεί η μέγιστη ανεκτή δόση του ερευνητικού χαπιού, AOH1996, και να αξιολογηθεί το φάρμακο για προκαταρκτική αποτελεσματικότητα. Στους επιλέξιμους ασθενείς περιλαμβάνονται ενήλικες με συμπαγείς όγκους που δεν έχουν βρει αποτελεσματικές τις συνήθεις θεραπείες. Οι συμμετέχοντες ασθενείς θα κληθούν να λαμβάνουν το φάρμακο σε μορφή χαπιού δύο φορές την ημέρα.

Αν θέλεις 40 ευρώ δωρεάν δωροεπιταγή για το Γερμανό κάνε εγγραφή στο Payzy της Cosmote εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιο λάκκο έχει φάβα. Πρώτα επιτρέπουν νιτροζαμίνες, ακτινοβολία Γ, στην επεξεργασία τροφίμων και μετά έρχονται, με δάκρυα στα μάτια, να μας σώσουν. Ας βγούνε να τα πουν στην τηλεόραση (σε αυτούς που βλέπουν την τηλεόραση)

  2. Μόνο που δεν μας λέτε για ποιο είδους καρκίνου είναι το φάρμακο. Τέλος πάντων μοιάζει πάρα πολύ για fake news αυτό το άρθρο.

  3. Πάντα βγαίνει ένα νέο φάρμακο για τον καρκίνο αλλά θάβεται για να πουλάνε οι φαρμακευτικες τις ενέσεις των 800 ευρώ δηλαδή φανταστείτε τα κέρδη που αποκομηζουν πουλώντας ελπίδα. Για όσους έχουν καρκίνο θα τους πω ότι στα βουνά της Ελλάδος υπάρχει μια ελάτη που λέγετε ιταμος με 10 φιλαράκια (καρφακια) από το φύλλωμα τα μασάμε 10 λεπτά 3 φορές την ημέρα (κάθε 8 ώρες) για 6 μήνες. Μετά κάντε εξετάσεις και δεν θα έχετε καρκίνο.

  4. Επειδή πολλοί μπορείτε να κόψετε όλο το δέντρο σας λέω ότι θέλει να καταναλώνετε φρέσκο.Οποτε το κόβουμε λίγο λίγο και το διατηρούμε στην κατάψυξη για 1 μήνα.

  5. Επιπλέον θα συστήσω να μην το παίρνουν οι υγιείς τάχα για πρόληψη…γιατί θα πάθουν ζημιά. Ο ιταμος δεν βράζετε ούτε αποξυρενετε, μόνο φρέσκος δουλεύει…αν απολυμανθεί και βιαστεί ως τσάι επιφέρει τον θάνατο. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ Η Φύση τους το αποκλείει.

  6. Επιπλέον θα συστήσω να μην το παίρνουν οι υγιείς τάχα για πρόληψη…γιατί θα πάθουν ζημιά. Ο ιταμος δεν βράζετε ούτε αποξυρενετε, μόνο φρέσκος δουλεύει…αν αποξυρανθεί και βιαστεί ως τσάι επιφέρει τον θάνατο. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ Η Φύση τους το αποκλείει.

  7. Ευχαριστώ για την ιδέα που μου έδωσες! Είμαι επιχειρηματίας και θα επικοινωνήσω με τα Starbucks για τη δημιουργία μιας καφετέριας σε δασικό χώρο! Όχι κανονική εγκατάσταση, κάτι σαν πικ νικ και καντίνα φάση. Εκεί θα μπορούν όλοι να απολαύσουν τα οφέλη των βελόνων του ιταμου στη θεραπεία του καρκίνου με ένα λογικό κόστος. Ίσως στο μέλλον να μπορούσε να γίνει και κανονικό σανατόριο. Θα μιλήσω με έναν μεσίτη για να μάθω πόσο πάει το στρέμμα εκεί και πόσα χτίζει. Ευχαριστώ πολύ Άλεξ μου!

  8. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ . ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΕΞ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ .

  9. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ TAXOL ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟΝ ΙΤΑΜΟ . ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ TAXOL ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.