Έχουμε ήδη δει renders που υποτίθεται δείχνουν το OnePlus 10 Pro, αλλά περιμέναμε η σειρά να κάνει ντεμπούτο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, το νωρίτερο. Τώρα, αποδεικνύεται ότι θα δούμε τα smartphone πολύ νωρίτερα.

Ο συνιδρυτής της OnePlus, Pete Lau, έκανε μια ανάρτηση στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, χρησιμοποιώντας το hashtag του OnePlus 10 Pro και είπε ότι “Τα λέμε τον Ιανουάριο”.

Ο επίσημος λογαριασμός της OnePlus στο Weibo μοιράστηκε επίσης τη δημοσίευση του Lau, προσθέτοντας ότι η συσκευή “έρχεται σύντομα”. Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι το event της παρουσίασης των OnePlus 10 πλησιάζει και ότι θα γίνει τον Ιανουάριο.

Συγκριτικά, η σειρά OnePlus 9 κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου, η σειρά OnePlus 8 κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου, και η σειρά OnePlus 7 αποκαλύφθηκε στις 14 Μαΐου. Επομένως, η εταιρεία άλλαξε το πρόγραμμα της και το μετατόπισε κατά αρκετούς μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.