Τα foldable smartphone είναι στο επίκεντρο – ξανά – καθώς η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy Flip 4 και Fold 4, η Xiaomi λάνσαρε το MIX Fold 2, και η Motorola παρουσίασε το νέο Razr 2022. Καθώς περιμένουμε τις κινήσεις των υπόλοιπων εταιρειών, ο Pete Lau έκανε ένα tweet που μπορεί να αφορά τα foldable smartphone της OnePlus.

Ο Lau μοιράστηκε δημοσίευσε δύο φωτογραφίες και ρώτησε τους χρήστες τι πιστεύουν ότι βλέπουν. Η άμεση απάντηση είναι ότι ενδεχομένως πρόκειται για τον μεντεσέ που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον στο πρώτο foldable smartphone της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να ακολουθεί το design του Find N της Oppo.

Προς το παρόν, όπως είναι λογικό, δεν ξέρουμε τίποτα για τη συσκευή. Ωστόσο, έχουν υπάρξει αναφορές ότι το πρώτο foldable smartphone της OnePlus θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2023 και πιθανότατα θα έχει σύστημα καμερών από τη Hasselblad, το νεότερο flagship SoC της Qualcomm, και 120W γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.