Η Microsoft ξεκινάει τη διάθεση του ολοκαίνουργιου Edge browser μέσω του Windows update. Η νέα Chromium based έκδοση του Edge έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο, αλλά οι χρήστες των Windows μπορούσαν να τον κατεβάσουν αν ήθελαν. Πλέον, ένα άρθρο υποστήριξης της Microsoft αναφέρει ότι είναι διαθέσιμο μέσω του Windows Update, κάτι που σημαίνει ότι θα καταφθάσει σε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο συσκευές Windows 10.

Φαίνεται ότι ο Edge αυτόματα θα εγκαθίσταται μέσω του Windows Update στις Windows 10 1803 εκδόσεις και άνω. Πρόκειται για την πλειοψηφία των εκδόσεων των Windows 10 που υποστηρίζονται, κάτι που σημαίνει ότι θα εμφανιστεί σε όλους τις επόμενες ημέρες. Η Microsoft βελτιώνει σημαντικά τον Edge  τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του συγχρονισμού των προσθέτων. Δυστυχώς, ο συγχρονισμός ιστορικού και των tabs δεν υποστηρίζονται ακόμη, αλλά η Microsoft έχει υποσχεθεί να ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.