Έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας μήνας από τότε που η TeslaCoil, ο developer ενός από τους πιο επιτυχημένους Android launchers, διέθεσε τον Nova launcher 6.0 και πλέον μια νεότερη έκδοση γίνεται διαθέσιμη στο Google Play Store. Ο λόγος για τον Nova Launcher 6.1, που δεν είναι τόσο μεγάλη αναβάθμιση όσο προηγουμένως, ωστόσο διαθέτει δυο σημαντικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα πλήθος fixes.

Αν δεν το γνώριζες, η Google χρησιμοποιεί μαύρες κάρτες στο feed page, αλλά ο Nova Launcher δεν εκμεταλλευόταν το συγκεκριμένο feature. Η τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση, προσθέτει dark mode για την σελίδα Google Discover.

Θα πρέπει να μεταβείς στις επιλογές των θεμάτων, Settings / Integrations / Google Discover / Theme και να επιλέξεις ένα από τρία θέματα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στον Nova launcher. Light, Dark και Follow Night mode.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Nova launcher λαμβάνει πλήρη υποστήριξη για αριθμητικά dots. Να σημειωθεί ότι τα Google Dots δείχνουν απλά ένα Dot χωρίς να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για το πόσες ειδοποιήσεις έχεις. Με τον Nova Launcher και το νέο Numeric Dots, βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.