Με τις προπραγγελίες υψηλότερες από ό,τι ήταν ποτέ για τα foldable της Samsung, είναι σαφές ότι οι καταναλωτές ακολουθούν την τάση για τις αναδιπλούμενες συσκευές. Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί θα μπορούσαν να είναι ακόμη υψηλότεροι εάν η Samsung μπορούσε να πείσει τους καταναλωτές ότι τα foldable smartphone της είναι ανθεκτικά. Παρόλο που μπορεί να μην είναι ποτέ τόσο ανθεκτικά όσο ένα παραδοσιακό τηλέφωνο – λόγω των περισσότερων κινούμενων μερών – φαίνεται ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το Samsung Galaxy Z Fold 5 αντέχει αρκετά την κακομεταχείριση, ειδικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Ένας YouTuber γνωστός για τις δοκιμές ανθεκτικότητας, ο JerryRigEverything, έκανε αυτό που κάνει καλύτερα και υπέβαλε το Galaxy Fold 5 στη δική του δοκιμασία βασανιστηρίων. Η δοκιμή περιλαμβάνει πολλά μέρη που κυμαίνονται από την αντοχή σε γρατσουνιές έως την αντοχή στη σκόνη και τη βρωμιά. Σε ένα σημείο, χρησιμοποιεί ακόμη και φλόγα στην εξωτερική και την κύρια οθόνη. Το βίντεο τελειώνει με μια προσπάθεια του Zack να σπάσει το κινητό λυγίζοντάς το προς κάθε κατεύθυνση.

Τα περισσότερα από τα αποτελέσματα δεν απέχουν πολύ από αυτό που θα περιμένατε. Η κύρια οθόνη γρατζουνιέται πολύ πιο εύκολα από την εξωτερική οθόνη, οι μεταλλικές πλευρές γρατζουνίζονται αρκετά εύκολα, η συσκευή καταφέρνει να αποδίδει καλά ακόμα και μετά την έκθεσή της σε βρομιά κ.ο.κ. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το Samsung Galaxy Z Fold 5 συνεχίζει να λειτουργεί σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμη και μετά από βίαιο λύγισμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.