Η Microsoft ανακοινώνει επίσημα και προβαίνει στη διάθεση ενός νέου launcher app στα Windows 10 σήμερα. Έχοντας σχεδιαστεί να εκσυγχρονίσει την συντόμευση Win + R, ο νέος PowerToys Run launcher περιλαμβάνει γρήγορη αναζήτηση για εφαρμογές και έγγραφα Windows, plugins όπως η αριθμομηχανή και τη δυνατότητα εύρεσης των processes που τρέχουν.

Η εν λόγω πρώιμη έκδοση που γίνεται διαθέσιμη σήμερα, θα υποστηρίζει βασικά tasks αναζήτησης, που συνήθως μπορείς να τα χειριστείς από την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης του Windows Start menu. Σκοπός της Microsoft όμως είναι να τον κάνει έναν δυνατό launcher που θα σου λύσει τα χέρια σε βασικές εργασίες και όχι μόνο.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Πάντως, όταν πήγαμε να τρέξουμε το αρχείο που κατεβάσαμε μας ζήτησε το net core να υπάρχει στο PC μας. Επιλέξαμε ότι θέλουμε να γίνει η εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά. Ανοίγει με alt + space.

Παράλληλα, η Microsoft διαθέτει σήμερα και ένα  Keyboard Manager PowerToy, που στη ουσία πρόκειται για ένα  keyboard remapper. Μπορείς να τον κατεβάσεις από το Github.

Κάντε κλικ αν δεν παίζει το GIF

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.