Τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί με την ανακοίνωση του Mate 20 Pro, το οποίο παρεμπίπτοντος βρίσκεται στη κορυφή της κατάταξης του AnTuTu η Huawei είχε προβεί στην παρουσίαση της νέας τεχνολογίας SuperCgarge 2.0. Χρησιμοποιούσε έναν ισχυρό 40W adapter που μπορούσε να φορτίσει την μπαταρία του προαναφερθέντος flagship smartphone των 4.200 mAh από το 0-70% σε μόλις 30 λεπτά.

Χωρίς βέβαια να μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη, υπάρχει αρκετά υψηλό κόστος παραγωγής του συγκεκριμένου φορτιστή, κάτι που ανάγκασε την εταιρεία να τον τοποθετήσει μόνο στο Mate 20 Pro. Η Huawei όμως, φαίνεται ότι ετοιμάζει μια λιγότερο “ισχυρή” έκδοση, που θα μπει στις συσκευασίες των μεσαίου κόστους και high-end συσκευών που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος φορτιστής χρησιμοποιεί ένα εντελώς διαφορετικό πρωτόκολλο φόρτισης που προσφέρει την μισή ενέργεια του SuperCharge 2.0. Αυτό σημαίνει ότι αντί να φορτίζει στα 10V/4A προσφέροντας 40W ενέργειας, θα φορτίζει στα 10V/2A και θα προσφέρει 20W.

Θα ανακοινωθεί μέσα στο 2019, αν και δεν γνωρίζουμε το επακριβές timeframe. Σε κάθε περίπτωση, με τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο – Απρίλιο, φαίνεται εξαιρετικά πιθανό ο νέος αντάπτορας να κάνει την εμφάνισή του σε αυτές τις συσκευές.

Σχετικό θέμα: Huawei P30 Pro: Έρχεται με τον αισθητήρα των 38MP IMX607 της Sony

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.