Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να κοιτάζαμε με θαυμασμό την ταχύτητα γρήγορης ενσύρματης φόρτισης των 40w, πλέον αυτό μπορεί να επιτευχθεί και ασύρματα. Η Huawei ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο SuperCharge Wireless Charger Stand, το οποίο όμως λειτουργεί στη πλήρη ταχύτητα με το εξαιρετικό P40 Pro+.

Ο φορτιστής απαρτίζεται με έναν ανεμιστήρα στο εσωτερικό του για την απαγωγή της θερμότητας και μάλιστα είναι σε θέση να μπει σε ultra silent mode από τις 21:00 μέχρι 7:00 ώστε να μην ενοχλεί αυτούς που κοιμούνται ελαφρά. Υπάρχουν όμως ορισμένες προϋποθέσεις.  Πρώτον, για να φθάσει τα 40w θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον Huawei SuperCharge adapter με έξοδο πάνω από το 50w και το standard καλώδιο που έρχεται με αυτόν. Θα χρειαστείς δηλαδή αυτό το πλήρες setup για να φθάσεις τα 40w με το P40 Pro+.

To phonearena δοκίμασε τον εν λόγω ασύρματο φορτιστή και συγκρίνει τους χρόνους με την 40w ενσύρματη φόρτιση.

Και αυτή είναι η πλήρης λίστα των συσκευών που υποστηρίζονται από τον  Huawei SuperCharge 40W Wireless Charger. Οι πληροφορίες μας λένε, ότι θα τον δούμε και Ελλάδα. O 40w SuperCharger μπορεί να βρεθεί στα 50 δολάρια, αν θέλεις όμως τον αντάπτορα με τα 65W και το καλώδιο που επιτυγχάνουν ταχύτητα φόρτισης 40w, θα πρέπει να προσθέσεις άλλα 29 δολάρια αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.