Δεδομένου ότι η Samsung ήδη έχει αποκτήσει μια κυρίαρχη θέση στην αγορά των DRAM και των NAND Flash μνημών, η εταιρεία θέλει να κυριαρχήσει και στη βιομηχανία των αισθητήρων καμερών. Πρόσφατα φημολογούνταν ότι η Samsung θα αυξήσει την παραγωγή αισθητήρων καμερών καθώς θέλει να εκθρονίσει τη Sony από την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά.

Η Samsung σήμερα προέβη στην ανακοίνωση ενός νέου αισθητήρα, ο οποίος υπόσχεται να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο για τους κατασκευαστές. Πρόκειται για τον 16-megapixel ISOCELL Slim 3P9 sensor που προσφέρει μια “Plug & Play” λύση, που η Samsung υποστηρίζει ότι εξοικονομεί χρόνο ανάπτυξης για τους κατασκευαστές. Πρόκειται για ένα 1.0μm module με τεχνολογία Tetracell επιτρέποντας στην κάμερα της συσκευής μας να λάβει ακόμη πιο φωτεινές και ζωντανές φωτογραφίες.

Η τεχνολογία αυτή, συνενώνει τέσσερα γειτονικά pixels επιτρέποντας στο module να λειτουργήσει σαν 2.0μm image sensor για τις μπροστινές κάμερες των συσκευών με αποτέλεσμα τη λήψη πιο φωτεινών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ τέλος φέρει προηγμένη τεχνολογία phase detection auto-focus. Ο νέος αισθητήρας είναι διαθέσιμος για να τον προμηθευτούν οι κατασκευαστές απευθείας από την Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.