Η έκδοση 6 του Microsoft Launcher είναι διαθέσιμη για τους beta testers και φέρνει το Bing Chat AI με GPT-4 (ChatGPT) στην αρχική οθόνη των συσκευών Android. Η Microsoft ποντάρει πολλά στο Bing Chat, το οποίο έχει ήδη ενσωματωθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Τώρα το επεκτείνει περισσότερο στο Android μέσω της ενημέρωσης του Launcher της.

Ο Microsoft Launcher είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς launcher για Android, με πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις, και είναι επίσης γνωστός για την ποιοτική εμπειρία χρήστη που προσφέρει. Αν και ο launcher της αμερικανικής εταιρείας προσέφερε πάντα ενσωμάτωση του Bing, η νέα ενημέρωση beta προσθέτει το “Bing Chat” σε όλες τις μπάρες αναζήτησης του.

Για παράδειγμα, οι χρήστες Android μπορούν τώρα να τραβήξουν την οθόνη για να ανοίξουν τη γραμμή αναζήτησης και να ξεκινήσουν μια συνομιλία Bing Chat από οποιοδήποτε σημείο του Microsoft Launcher. Η μπάρα αναζήτησης έχει ενημερωθεί με τις λειτουργίες Chat και φωνής του Bing, επιτρέποντάς τη συνομιλία με το ChatGPT Bing, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.