Ο γνωστός βασανιστής τηλεφώνων JerryRigEverything δημοσίευσε τα ετήσια βραβεία του για τα καλύτερα smartphones. Προφανώς έχει επιλέξει τα τηλέφωνα με βάση τις δικές τους δοκιμές, τα δικά του κριτήρια, και μεταξύ των όσων smartphones πέρασαν από τα χέρια του. Πάμε να δούμε τους νικητές των Smartphone Durability Awards 2020.

Το πιο εύκολα επισκευάσιμο smartphone είναι το Google Pixel 5, δεν απαιτείται να αφαιρέσεις καμία βίδα για να αντικαταστήσεις την οθόνη του, την οποία ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να την αλλάξει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Στα Smartphone Durability Awards 2020, τον τίτλο του smartphone που επισκευάζεται πιο δύσκολα από κάθε άλλο κέρδισε το BlackShark 3, το σύστημα ψύξης του και τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν και αν τοποθετηθούν ξανά στο εσωτερικό του με επιτυχία.

Το πιο καινοτόμο smartphone του 2021 είναι Axon 20, γιατί η εταιρεία τόλμησε να χρησιμοποιήσει μία τεχνολογία που αποτελεί το μέλλον των τηλεφώνων, και παρόλο τα μικρά προβλήματα παραμένει εντυπωσιακή.

Φυσικά από τα Smartphone Durability Awards 2020 δεν θα μπορούσε να λείπει το smartphone με τον πιο όμορφο εσωτερικό κόσμο, που σύμφωνα με τον JerryRigEverything είναι το iPhone 12 Pro Max.

Ήρθε η μαγική στιγμή. Το πιο ανθεκτικό και το λιγότερο ανθεκτικό τηλέφωνο του 2020. Αλλά πριν αναφέρουμε αυτά τα δύο θα πούμε για το πιο “ψεύτικο” smartphone, που δεν είναι άλλο από το Google Pixel 5. Ο JerryRigEverything λέει ότι είναι αρνητικό το ότι ξεχωρίζει το πλαστικό layer που καλύπτει το μεταλλικό σκελετό.

Τα top βραβεία των Smartphone Durability Awards 2020. Από την αρχή το JerryRigEverything δεν είχε κρύψει τη δισαρέσκια του απέναντι στην κατασκευή αυτού του τηλεφώνου και ο τίτλος που χάρισε στο OnePlus Nord δεν το κολλακεύει καθόλου. Ποιο τηλέφωνο θα ήθελε να είναι το λιγότερο ανθεκτικό smartphone στον κόσμο;

Τελικά το πιο ανθεκτικό smartphone του 2020 είναι το Google Pixel 4a που αν και πλαστικό πέρασε με επιτυχία τα test του YouTuber και άντεξε αρκετή πίεση στο bend test. Σαν bonus, ο JerryRigEverything λέει ότι έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Pixel 5 και μπορεί κανείς να αντικαταστήσει την οθόνη του πολύ εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.