Ο Κωτσόβολος μόλις έφερε το Starlink και στην Ελλάδα κάνοντας διαθέσιμο το kit και μέσω της ιστοσελίδας του σε συνεργασία με όλες τις ευκολίες πληρωμής που υποστηρίζει η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων.

Cosmote TV: Εντελώς δωρεάν για 1 μήνα σε όλους τους συνδρομητές What’s Up

Πιο συγκεκριμένα έχει βάλει προς πώληση το Starlink Standard Kit η τιμή του οποίου αγγίζει τα 449 ευρώ, ενώ από την άλλη μεριά το Starlink Flat High Performance αγγίζει τα 2.889 ευρώ που όπως αναφέρει ο Κωτσόβολος: Σχεδιασμένο από τη SpaceX, το Starlink έχει σχεδιαστεί για να παρέχει internet υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης στις πιο αγροτικές και απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Με πρόσθετη κατανομή απόδοσης και καλύτερη απόδοση σε ακραίες καιρικές συνθήκες, το κιτ υψηλής απόδοσης του Starlink βοηθά στη διασφάλιση εύρους ζώνης για κρίσιμες λειτουργίες 24/7. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταχύτητα κυμαίνεται από τα 50Mb/s μέχρι και 250Mb/s, με το latency από 20-40 msec.

Μπορείς και τα δυο kit να τα αγοράσεις με το πλάνο δόσεων ή με πιστωτική κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν επιθυμείς να μπλέξεις με τόσο ακριβό εξοπλισμό, τότε ή δορυφορικό της Cosmote ή Cosmote Gigamax Unlimited.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.