Ο αντιπρόεδρος του product marketing, Greg Joswiak της Apple, τόνισε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Cnet, ότι το iPhone XR ήταν και είναι το πιο δημοφιλές iPhone από τότε που έγινε επισήμως διαθέσιμο. Πρόκειται για μια τοποθέτηση από τα πλέον επίσημα χείλη, που έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου βρίσκεται στην αγορά η ακριβότερη σειρά iPhone συσκευών που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η Apple.

Και πάλι όμως, αποφεύγει να αναφερθεί σε συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων. Τα iPhone XS και XS Max είναι απλά ακριβότερες updated εκδόσεις του iPhone X, κάτι που ίσως σημαίνει ότι οι πωλήσεις δεν θα είναι τόσο καλές, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πωλήσεις του iPhone XR να μοιάζουν περισσότερες συγκριτικά. Η Wall Street θα πρέπει να συνηθίσει σε αυτήν την αβεβαιότητα όσον αφορά την πορεία των iPhones, καθώς η Apple αποφάσισε να μην αποκαλύπτει τον αριθμό των πωλήσεων.

Φαίνεται ότι ο κόσμος επιλέγει το iPhone XR σε σχέση με τα υπόλοιπα δυο νέα iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.