Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει πολλές εταιρείες και τη ζωή όλων μας. Η Qualcomm όμως δείχνει ότι κανένας, ούτε μια πανδημία, δεν μπορεί να κλονίσει τα σχέδια της. Γι’ αυτό, προχωράει κανονικά, βάση χρονοδιαγράμματος, την ανάπτυξη του Snapdragon 875.

Η παρουσίαση του επεξεργαστή θα γίνει παραδοσιακά στο τέλος του έτους και τα πρώτα smartphones που θα τον διαθέτουν θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2021. Εκτός και αν κάποια κατασκευάστρια προλάβει να έχει έτοιμα προς παράδοση μοντέλα πριν το τέλος του 2020.

Ο Snapdragon 875 βασίζεται σε 5nm και έχει το Snapdragon X60 5G modem της Qualcomm. Την παραγωγή του SoC έχει αναλάβει η TSMC που σύμφωνα με αναφορές θα έχει έτοιμα 6.000 με 10.000 κομμάτια τον μήνα, για λογαριασμό της Qualcomm. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη και τα πρώτα SoCs αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.