Το 9to5Mac ξεκίνησε να σκαλίζει τον κώδικα του iOS 14 και ανακάλυψε πολλά στοιχεία για τα υπάρχοντα και αρκετά επερχόμενα προϊόντα της Apple. Μέσα σε όσα εντόπισε η ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται το iPhone 9, τα AirTag, και άλλα.

Σύμφωνα με τον κώδικα του iOS 14, το επερχόμενο iPad Pro θα έχει τριπλή κάμερα. Στο module θα υπάρχει μία ευρυγώνια, μία ultra wide, ένα τηλεφακός, και ένας 3D ToF αισθητήρας.

Ο ToF θα χρησιμοποιηθεί για μία σειρά νέων AR χαρακτηριστικών, καθώς ο κώδικας δείχνει ότι η Apple ετοιμάζει νέα AR εφαρμογή. Μάλιστα, το νέο app θα παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για τον κόσμο γύρω τους.

Όπως είναι λογικό, στον κώδικα του iOS 14 υπάρχουν αναφορές για το iPhone 9 aka SE 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το iPhone 9 θα υποστηρίζει Touch ID και Express Transit και λογικά θα τρέχει iOS 13.4, αλλά θα υποστηρίζεται από την επόμενη μεγάλη έκδοση του OS.

Παλαιότερα ευρήματα στον κώδικα του tvOS 13 είχαν δείξει ότι η Apple ετοιμάζει ένα νέο TV Box. Ωστόσο, το 9to5Mac βρήκε στον κώδικα του iOS 14 ότι η εταιρεία αναπτύσσει και ένα TV remote, διότι το Siri Remote είναι σχετικά ακριβό και αρκετοί χρήστες δεν το θεωρούν αξιόλογο ως προϊόν.

Φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει μία fitness εφαρμογή η οποία θα είναι συμβατή με την Apple TV. Το νέο app θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο με ασκήσεις και να τα παρακολουθούν στην τηλεόραση τους. Μάλιστα, όλα τα δεδομένα των συγκεκριμένων ασκήσεων θα συγχρονίζουν στο Apple Watch, ενώ το Apple Music θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική καθώς γυμνάζονται.

Τέλος, το 9to5Mac βρήκε ότι τα φημολογούμενα από καιρό AirTag θα διαθέτουν αφαιρούμενη μπαταρία παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν οι περισσότερες ζυγαριές κουζίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.