Αν είσαι ένας από εκείνους τους χρήστες που χρησιμοποιούν μεγάλα τηλέφωνα τότε ο Niagara Launcher είναι σίγουρα από εκείνες τις προτάσεις που θα πρέπει να δοκιμάσεις, ίσως ο καλύτερος Android launcher για μεγάλα τηλέφωνα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κάνει τον εν λόγω launcher να ξεχωρίζει από άλλες παρόμοιες προτάσεις είναι το κάθετο layout, το οποίο κάνει πιο εύκολο το άνοιγμα μιας εφαρμογής με το ένα χέρι.

καλύτερος Android launcher
καλύτερος Android launcher

Ένα άλλο σημείο που κάνει τον Niagara Launcher να ξεχωρίζει, είναι το συρτάρι εφαρμογών. Σε αντίθεση με άλλες υλοποιήσεις που έχουμε δει από άλλους launchers, ο συγκεκριμένος έχει το αλφάβητο στο πλάι της οθόνης και απλά με σύρσιμο του δαχτύλου πάνω σε αυτό, μπορείς να βρεις τις εφαρμογές που αναζητάς πολύ εύκολα.

Ένα ακόμη καλύτερο στοιχείο του είναι η εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές ειδοποιήσεις. Μπορείς απλά με ένα swipe προς τα κάτω στη homescreen να τραβήξεις το notification shade χωρίς να χρειαστεί να πας το δάχτυλο στη κορυφή της οθόνης. Τέλος, μπορείς να κάνεις να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις πάνω στα apps στη homesceen. Πιο συγκεκριμένα, σου παρέχει ένα μικρό preview και με swipe αριστερά ή δεξιά μπορείς να επεκτείνεις το notification. Τον βρίσκεις εδώ.

Κατέβασε από εδώ το Incontrol: Τέλος τα updates κάθε λίγο στα Windows

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.