Σημαντικές πληροφορίες έχουν προκύψει ότι η Qualcomm κλέβει συστηματικά στα benchmarks των νέων Snapdragon X Elite και Plus επεξεργαστών που προορίζονται για laptops. Ο Snapdragon X Plus είχε ανακοινωθεί πριν από μερικές ημέρες και προορίζονταν για notebooks, ενώ είχε γεννήσει την ελπίδα ότι αποτελούσε την πρώτη απάντηση στους δυνατούς επεξεργαστές της Apple, Intel και AMD, ενώ αντιπροσώπευε την πρώτη μεγάλη ελπίδα να καθιερωθούν επιτέλους τα Windows σε ARM επεξεργαστές.

Είναι επίσημο! Διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος των οικονομικών Android smartphones

Η ιστοσελίδα SemiAccurate επισημαίνει ότι τα νούμερα που παρουσιάζει η Qualcomm είναι αδύνατον να αναπαραχθούν από τους μεγαλύτερους OEMs παγκοσμίως. Όταν η Qualcomm είχε ανακοινώσει τους επεξεργαστές παρουσιάζει αριθμούς πολύ μεγαλύτερους από την Apple και την AMD, χωρίς βέβαια να επιτρέπει δημοσιογράφους να δουν τις ρυθμίσεις με τις οποίες έτρεχαν τα benchmarks.

Ωστόσο, όταν οι κατασκευαστές πήραν στα χέρια τους τους επεξεργαστές αυτούς διαπίστωσαν ότι τα νούμερα αυτά δεν μπορούν να να επιτευχθούν με κανέναν τρόπο, με τις επιδόσεις να είναι κάτω από 50% από τους ισχυρισμούς της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.