Η Perplexity AI, μία εταιρεία που διαθέτει μηχανή αναζήτησης συνομιλιών η οποία βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, κυκλοφόρησε την εφαρμογή της για iOS. Πλέον, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ask Anything για να κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Τι είναι αυτό το app; Πρόκειται ουσιαστικά για το ChatGPT, αλλά με δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης και πρόσθετες παραπομπές στα αποτελέσματα αναζήτησης. Δεδομένου ότι το ChatGPT δεν είναι σε θέση να προσφέρει αναφορές, η Perplexity είναι από τις πιο αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης συνομιλίας, μαζί με το Bing και το Consensus. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το OpenAI API.

https://twitter.com/perplexity_ai/status/1640745555872579584

Οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν οτιδήποτε – εισάγοντας μια ερώτηση, ένα θέμα, ένα όνομα ή οτιδήποτε για το οποίο θέλουν να μάθουν περισσότερα. Το Perplexity – Ask anything επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν διαδοχικές ερωτήσεις για να συνεχίσουν να μαθαίνουν για το θέμα που προτιμούν.

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση με τη φωνή τους. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την πηγή των πληροφοριών που προβάλλονται στην οθόνη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε στο iPhone σας απο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.