Με αφορμή τον εορτασμό των 5 χρόνων του techmaniacs.gr ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του site ένα Call Of Duty Drone MQ-27 Stunt, αξίας 79,90€.

Απογειώστε το επίσημο CALL OF DUTY Drone MQ-27 Stunt και ζήστε την απόλυτη διασκέδαση. Το CALL OF DUTY Drone MQ-27 Stunt διαθέτει πλήθος λειτουργιών, κορυφαία χαρακτηριστικά και ακριβή έλεγχο μέσω χειριστηρίου. Είναι κατασκευασμένο από σκελετό υψηλής αντοχής, με 4 έλικες και προστατευτικές στεφάνες για προστασία από χτυπήματα και πτώσεις. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει εμβέλεια έως και 45 μέτρα. Με το χειριστήριο μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές μανούβρες και ακροβατικά, ενώ έχετε και δυνατότητα επιλογής 2 διαφορετικών ταχυτήτων πτήσης.

COD-QDR-MQ-27

Οι λάτρεις της τεχνολογίας και της περιπέτειας θα βρουν τα Call Of Duty Drones αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας,  που εκτός από drones, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και από άλλες προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες.

 

CALL OF DUTY Drone MQ-27 Stunt

14 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.