Ο Firefox έλαβε την περασμένη Τρίτη ένα ριζικά ανανεωμένο design, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι πλέον τα μεγαλύτερα tabs από ότι προηγουμένως. Επιπροσθέτως, εκείνο το οποίο χρησιμοποιείς θα γίνεται float πάνω από την toolbar κοντά στη κορυφή του browser. Να μια χαρακτηριστική εικόνα για να πάρεις μια ιδέα πως ακριβώς είναι.

H Mozilla αναφέρει ότι το νέο design δημιουργήθηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τον κόσμο να μετακινήσει τα tabs του: Αποσπάσαμε το tab από τον browser για να κάνουμε τους ανθρώπους να μετακινήσουν, να αναδιοργανώσουν ή να τραβήξουν σε νέο παράθυρο το tab προκειμένου να διευκολυνθεί η εργασία τους και προκειμένου να τα οργανώσουν με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση του κατάλληλου tab. Φυσικά, δεν απουσιάζουν και τα ανανεωμένα Firefox menu.

Μπορείς να γνωρίσεις το νέο design στο παρακάτω video.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή η αλλαγή θα διώξει και τους τελευταίους φανατικούς του Firefox…
    Προς το παρόν υπάρχει τρόπος να την παρακάμψει κάποιος, μέχρι να βρούμε κάποιον καλύτερο browser.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.