Κοντά στο τέλος του προηγούμενου έτους, η Mozilla διέθεσε τον Firefox 57 με την χαρακτηριστική ονομασία Firefox Quantum. Αποτελούσε το προϊόν μεγάλης προσπάθειας της Mozilla, ο οποίος περιελάμβανε την Gecko engine με components γραμμένα στη super-fast Rust γλώσσα προγραμματισμού. Οι αλλαγές επέτρεψαν τον Firefox, να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Chrome σε ταχύτητα και επιδόσεις.

Μια από τις βελτιώσεις του Quantum, η CSS engine γνωστή και ως Stylo, επέτρεπε τον Firefox 57 να κάνει render γρηγορότερα τις σελίδες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έφθασε ποτέ στο Android. Η Quantum CSS αναμενόταν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο Android με τον Firefox 59, αλλά καθυστέρησε και πάλι. Πλέον ο Firefox 60 φέρει και την Quantum CSS engine στις φορητές συσκευές.

Καταφθάνει σε όλο και περισσότερους χρήστες του Play Store, ενώ αν θέλετε να τον δοκιμάσετε εδώ και τώρα, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το apk από το apkmirror.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.